Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از روابط‌عمومی جایزه «ارغوان»، شورای سیاست‌گذاری پنجمین دوره جایزه ادبی «ارغوان» تصمیم گرفت امسال در کنار بخش اصلی این جایزه که ویژه داستان‌نویسان زیر ۳۰ سالی است که داستان چاپ شده‌ای ندارند، بخشی را با نام «برنده برندگان» تعریف کند که این بخش ویژه برگزیدگان دوره‌های پیشین این جایزه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آثار این بخش توسط هیات داوران این جایزه؛ لیلی گلستان، احمد پوری و حسین سناپور همراه با دو داور مهمان، مژده دقیقی و ابوتراب خسروی ارزیابی خواهند شد.

اسامی شرکت کنندگان در این بخش و داستان‌های آنان به شرح زیر است:

۱- احسان منصف خوش‌حساب/ «گزارش افسر کشیک»

۲- الهام وطن‌خواهان اصفهانی/ «یک جای خیلی خیلی مرزی»

۳- امیرمحمد محدثی/ «چشم‌ها»

۴- آرمیتا زراسی/ «اصلا واقعاَ کاملاَ؟!»

۵- زهرا (بهار) زروانی/ «یک روز بعد از تو»

۶- حامد گراوندی/ «درد شبح»

۷- حسین خاموشی جوزقانی/ «اَره اَره»

۸- سید رحیم حسینی‌نژاد/ «نزیسته»

۹- سیدرضا رادجو/ «ترس خودش را جابه‌جا می‌کند»

۱۰- زهرا گودرزی/ «لیس لها أرض أو وطن أو عنوان»

۱۱- زینب ذوالفقاری/ «ما پاپتی‌ها»

۱۲- عباس سعیدی/ «مورچه زرد، مورچه سرخ، مورچه سیاه»

۱۳- عباس عظیمی/ «فرار کن یحیی»

۱۴- علی نادری/ «نی‌نوا»

۱۵- غزل محمدی/ «حضور و غیاب»

۱۶- فائزه مرزوقی/ «بالاخره این زندگی مال کیه؟»

۱۷- فاطمه جعفری/ «کلوخ‌انداز»

۱۸- سیده‌فاطمه حجازیان/ «کوکوجان»

۱۹-زینب (فرناز) قربانی/ «چاه ویل»

۲۰- فیروزه زارع/ «مغاک»

۲۱- گلرخ جلالوندی/ «خواب از دست‌هایم بالا می‌رود»

۲۲- متینه ایقائی/ «مشتی ماشالا»

۲۳- محمدرضا عزیزی/ «دروغ‌های موازی»

۲۴- محمدصادق افشاری/ «صعود به قله‌هایی در کف دریا»

۲۵-محمد فینی‌زاده بیدگلی/ «شکاف»

۲۶- محیا مرادی‌نسب/ «جوجه‌تیغی»

۲۷- مرضیه بازیار/ «بنجامین آبی»

۲۸- منوچهر زارع‌پور/ «ساکن همیشگی»

۲۹- ندا جبرئیلی/ «تبریزی»

۳۰- هدی اربابون/ «دلفین»

برگزیدگان پنجمین دوره جایزه داستان‌نویسی «ارغوان» هفته سوم خردادماه معرفی خواهند شد.

۲۵۹۲۵۹

کد خبر 1633226

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ادبیات ادبیات فارسی داستان کوتاه لیلی گلستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۴۹۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«ایساتیس» پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه شد

به گزارش قدس آنلاین، «ایساتیس» پیش از این در جشنواره سینماحقیقت و جشنواره بین‌المللی فیلم شهر، جشنواره جهانی فیلم فجر و جشن مستقل سینمای مستند ایران به نمایش درآمده است و موفق به کسب جایزه ویژه دبیر جشنواره سینماحقیقت، تندیس بهترین مستند بلند در بخش بین‌الملل جشنواره شهر و تندیس موسیقی از جشن مستقل سینمای مستند شده است. این فیلم همچنین در جشنواره‌های خارجی از جمله جشنواره فیلم مستند مسکو، جشنواره اوشن سیتی امریکا، کازان روسیه، جشنواره سبز مونتنگرو، جشنواره مستند ازمیر و... شرکت کرده و جوایزی از جمله جایزه بهترین فیلم جشنواره اوشن سیتی، جایزه بهترین فیلم جشنواره مونته نگرو را کسب کرده است.

موفقیت مهم و ارزشمند این فیلم اکران موفق و پرمخاطب در شهرستان‌هاست که بعد از موفقیت مستندهایی مانند «در جستجوی فریده» به کارگردانی آزاده موسوی و کوروش عطایی، «کاپیتان من» به کارگردانی سیاوش صفاریان‌پور و همچنین فیلم‌های سینمایی «مقیمان ناکجا» به کارگردانی شهاب حسینی، «پوست» به کارگردانی بهمن و بهرام ارک و مجموعه فیلم‌های کوتاه «اتاق فرار»، «یک سانس چند رویا» و «فیلم کوتاه ژانر وحشت» نوید موفقیت و گسترش سینمای متفکر ایران را در سراسر کشور و برای مخاطبان گسترده‌ای در شهرهای مختلف به ارمغان می‌آورد.

داستان فیلم مستند «ایساتیس» به معرفی قنات‌ها و تاریخچه آن در استان یزد است و به این بهانه قسمت مهمی از تاریخ این استان کهن ایران را بازگو می‌کند و صدایی است شاعرانه و قصه‌گو که تا به حال ناشنیده مانده است. تدوین این فیلم توسط «بهمن کیارستمی» و «پویا پارسامقام» صورت گرفته و فیلمبرداری آن به عهده «مهدی آزادی» از فیلمبرداران نام آشنا و برنده جایزه معتبر و مهم «قورباغه طلایی» جشنواره کمرایمیج بوده است. داستان فیلم با صدای روان و آشنای «ابوالحسن تهامی‌نژاد»، «نصرالله مدقالچی»، «زهره شکوفنده» و «مریم شیرزاد» روایت می‌شود.

«مسعود فروتن» این فیلم را با فیلم «باد صبا» مقایسه کرد و کارگردانی این فیلم را ستود. «دکتر اصغر دادبه» چهره ماندگار ادبیات و فلسفه محتوای مطرح شده از فیلم را از جمله موارد مهم در لیست نجات فرهنگ ایران در طول تاریخ دانستند. «دکتر جوادیان» رییس مرکز بین‌المللی قنات و سازه‌های تاریخی آبی به عنوان مرجع معتبر در موضوع روایت شده در فیلم از تحقیق این فیلم و مستندات آن اعلام رضایت کردند. «رضا صائمی» منتقد سینما و فعال فرهنگی در فصلنامه سینما حقیقت به بررسی نوع روایت فیلم پرداخته و به استفاده از المان‌های آب، باد، خاک و آتش برای روایت داستان اشاره کرده است و تلاش فیلمساز را در معرفی یک شهر توسط این فیلم را پلی برای معرفی جهان دانسته است. مجله فیلم در یادداشتی به ترکیب تیم سازنده فیلم اشاره کرده است و نویسنده، اعتبار، سابقه و تبحر این گروه و انتخاب صحیح کارگردان و تهیه‌کننده فیلم را از نکات مهم و قابل توجه این مستند دانسته است.

دیگر خبرها

  • آیین گرامیداشت حاج حسین ندیم پدر شهیدان احمد و اسماعیل ندیم
  • «ایساتیس» پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه شد
  • (ویدئو) مهاجر مبتلا به سرطان برنده جایزه بخت آزمایی یک میلیارد دلاری شد
  • «نوبت لیلی» نامزد جشنواره سریال آلمان شد
  • نامزد‌های سومین دوره جشنواره پژواک معرفی شدند
  • داوران جشنواره کن معرفی شدند
  • جایزه بوکر عربی ۲۰۲۴ به اسیر فلسطینی رسید
  • داوران جشنواره کن چه کسانی هستند؟
  • اسیر فلسطینی صهیونیست‌ها برنده بوکر عربی ۲۰۲۴ شد
  • اعضای هیئت داوران جشنواره فیلم کن معرفی شدند