Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@03:10:07 GMT

مدادرنگی های علی را خیلی دوست دارم

تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۰۹۹۷۶

مدادرنگی های علی را خیلی دوست دارم

«علی همه جوره نقاشی می‌کرد و برایش فرقی نمی‌کرد که چه چیزی را بکشد. مداد رنگی‌هایش را خیلی دوست دارم. خط خطی‌های خوش رنگی که تبدیل می‌شدند به منظره یا آدم یا پرتره.»؛ بخشی از صحبت های لیلی گلستان که در پی درگذشت علی گلستانه، نقاش معاصر کشورمان در گفت وگویی با ایسنا بیان شد.

در این روزهای تلخ که تقریبا هر روز خبر درگذشت هنرمندی به واسطه ابتلاء به کرونا یا عوارض ناشی از این ویروس به گوش می رسد، دنیای هنرهای تجسمی، چهارشنبه ـ ۱۴ مهر ماه ـ علی گلستانه، نقاش برجسته کشورمان را از دست داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبر درگذشت این هنرمند بلافاصله توسط آیدین آغداشلو، یار سال‌های جوانی اش منتشر شد که چنین نوشته بود: «جای او در فرهنگ ایران و در قلب من برای همیشه خالی خواهد ماند.»

زندگی علی گلستانه نقاشی بود و بس

به همین مناسبت خبرنگار ایسنا با لیلی گلستان ـ مترجم، نگارخانه‌دار ایرانی و عضو کانون نویسندگان ایران ـ گفت وگویی داشته است که به واسطه مصاحبه‌ چند سال قبل با علی گلستانه و ارتباط نزدیک دوستانه با او، به خوبی این هنرمند را می شناخت.

لیلی گلستان در ابتدای گفت‌وگو با ایسنا درباره ارتباط زندگی هنری و شخصی این هنرمند فقید، گفت: «زندگی علی گلستانه فقط و فقط نقاشی بود. پیوندی وجود نداشت. او و نقاشی به هم چسبیده بودند. رابطی؟ پیوندی؟ بهانه‌ای؟ هیچی. او بود و رنگ و بوم و کاغذ و مداد.» 

او با یادآوری این نکته که گلستانه همه جور نقاشی‌ای می‌کرده، درباره سبک هنری این نقاش معاصر، اضافه کرد: «سبک او به هر حال یک نوع رئالیسم و یا فیگوراتیو بود. طبیعت بی‌جان‌هایی جان‌دار.» 

یکی از مهم‌ترین نقاش‌های معاصرمان را از دست دادیم

گلستان همچنین در پاسخ به پرسشی که از او درباره «آینده هنر نقاشی با از دست دادن هنرمندانی مانند علی گلستانه» پرسیده شد، تاکید کرد: «آینده نقاشی ایران با رفتن هیچ هنرمندی دگرگون نمی‌شود اما فقدانش به شدت حس می‌شود. ما یکی از مهم‌ترین نقاش‌های معاصرمان را از دست دادیم و کسی نمی‌تواند جای او را بگیرد.» 

پاسخ جالب علی گلستانه به یک سوال گلستان

وی همچنین درباره مصاحبه‌ای که سال‌ها پیش در مقام خبرنگار با علی گلستانه داشته است، این چنین یادآور شد: «در مورد آن مصاحبه باید بگویم که او تازه از انگلستان بازگشته بود و من هم برای چند روزنامه صبح تهران مطالب هنری می‌نوشتم و یا مصاحبه با اهالی فرهنگ و هنر انجام می‌دادم. او در گالری شهر که گالری نوپایی بود نمایشگاه داشت و من هم در کسوت خبرنگار با او مصاحبه‌ای انجام دادم. بعد از آن مصاحبه با هم دوست شدیم و معاشرت می‌کردیم.» 
گلستان ادامه داد: «او خیلی راحت و صمیمانه جواب سوال‌ها را می‌داد و بیشتر درباره نقاشی کردن صحبت می‌کردیم.»

 مدیر گالری گلستان در ادامه با یادآوری یکی از سوالاتی که از این هنرمند در مصاحبه‌اش پرسیده بود، گفت: «در مصاحبه از او پرسیده بودم وقتی نقاشی نمی‌کنید، چه می‌کنید؟ و او جواب داد با مداد روی کاغذ خط خطی می‌کنم تا انگشتانم خشک نشوند.» 

هنوز رفتنش را باور نمی‌کنم

علی گلستانه، هنرمند و نقاش معاصری که چندین بار تجربه برگزاری نمایشگاه‌های هنری در گالری گلستان را داشته است، به توصیف مدیر این گالری، آدم رها و آزاده‌ای بود که به هیچ وجه اهل مادیات و مال دنیا نبود.

لیلی گلستان در پایان ضمن اشاره به این نکته که او چندین بار در گالری‌اش نمایشگاه‌های بسیار موفقی داشته است، گفت: «هنوز رفتنش را باور نمی‌کنم.» 

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: علی گلستانه نقاش علی گلستانه درگذشت لیلی گلستان علی گلستانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۰۹۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ببینید/ ماجرای پلاک آویخته بر گردن شمسایی چه بود؟

وحیدشمسایی سرمربی تیم ملی فوتسال ایران در مصاحبه‌ای درباره شبهات پیش آمده درخصوص پلاکی که برگردنش آویخته بود توضیحاتی داد.

به گزارش ایسنا، شمسایی در این مصاحبه گفت: «این پلاک منقش به اسم مقدس حضرت زهرا (س) بود که در بسیاری موارد دست مارا گرفت و به ما کمک کرد.»

منبع: ۲۴ نیوز

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برپایی نمایشگاه نقاشی «افکار» در نقش جهان
  • برپایی نمایشگاه آثار آندره سوروگیان درباره شاهنامه در ایروان
  • ببینید/ ماجرای پلاک آویخته بر گردن شمسایی چه بود؟
  • یک «نقاشی» چگونه راز ساخت اهرام مصر را فاش کرد؟ (+عکس)
  • غرفه فرهنگ و هنر با موضوع خلیج فارس در سیریک راه‌اندازی شد
  • اینجا طبیعت از بوم بیرون می‌زند!
  • زیبایی نقاشی خداوند در طبیعت زیرکوه
  • وقتی بازیکنان رئال مادرید، طرح های نقاشی شده چهره خود را مشاهده می کنند / فیلم
  • چرا ژاپنی‌ها به نقاشی «ارواح» علاقه دارند؟
  • رازهای نقاشی مرگ سقراط