Web Analytics Made Easy - Statcounter

با آغاز جشنواره؛ داوران اولین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم زمین معرفی شدند.

 با حکم فرهاد توحیدی (دبیر جشنواره) لیلی گلستان، پروین فرشچی، مهوش شیخ الاسلامی، بهمن کیارستمی و محمد مقدم به عنوان داوران اولین دوره جشنواره بین المللی فیلم زمین نخستین جشنواره فیلمهای توسعه پایدار معرفی شدند که قرار است آثار راه یافته به بخش مسابقه در بخش‌های مختلف را داوری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لیلی گلستان:

مترجم، نویسنده و نگارخانه دار که ترجمه آثار نویسندگانی همچون اوژن یونسکو، گابریل گارسیا مارکز، رومن گاری، آلبرکامو، اوریانا فالاچی و نویسندگی کتابی دوجلدی درباره‌ی علی حاتمی و آثارش، قصه‌ی عجیب اسپرماتو، دو نمایشنامه از چین قدیم، سهراب سپهری (شاعر-نقاش) را در کارنامه هنری خود دارد.

پروین فرشچی:

عضو انجمن‌های تخصصی محیط زیست دریایی از جمله جامعه اکولوژی هندوستان و انجمن شیلات هندوستان، عضویت و فعالیت در جامعه متخصصین فنی Fishery هند، عضو جامعه علوم محیط زیست ایران و عضو مرکز تحقیقات محیط زیست و انرژی ایران است. از جمله مسئولیت‌های وی می‌توان به مشاور ارشد محیط زیست دریایی سازمان محیط زیست، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی، رییس مرکز منطقه‌ای مدیریت نواحی ساحلی یکپارچه، مشاور برنامه عمل استراتژیک و مدیر پروژه و همکاری‌های منطقه‌ای محیط زیست دریای خزر و مشاور عالی برنامه محیط زیست سازمان ملل متحد در مسائل محیط زیست دریای خزر از سال ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۲، اشاره کرد.

مهوش شیخ الاسلامی:

مستندساز که ساخت مستندهایی همچون کوه کنگان، کول فرح،   توپ، برگ سبز، به کجا تعلق دارم، پرسنگ دوز،   پیر حرا،   چارشو، دست‌ها، سپید جامگان،   قاتل یا مقتول، ماده‌ی ۶۱،   تنگراه،   اتاق تاریک، شیر سنگی، خانه تاریک، پول فرح، خانه دوم، دوز، یوفک، برد شیر و… را در کارنامه هنری خود دارد. از فعالیت‌های او می‌توان به داوری در جشنواره‌های فیلم مستند تامپره ۲۰۰۰، جشنواره فیلم کوتاه تهران، جشنواره روورتو ایتالیا، جشنواره بین‌المللی سینما حقیقت، جشنواره مستند کیش و جشن خانه سینما اشاره کرد.

بهمن کیارستمی:

مستندساز، تدوین‌گر و تهیه‌کننده که ساخت مستندهایی همچون اِکسُدوس،   تاکسی، جواد، شبیه‌خوانی، زیارت، دو کمانچه، کفار، نور، مرتضی ممیز، سفری به دیار مسافر، زالو و… در کارنامه هنری او دیده می‌شود.

محمد مقدم:

عضو هیات مدیره انجمن فیلمسازان انیمیشن ایران که ساخت آثاری همچون پسرک، از بی‌نهایت، طولانی‌ترین سفر دنیا، طرحی نو دراندازیم، فرخنده، گاوخونی، قدیم، عروسک بارانی، رفتن و ماندن، چیستی و چرایی ما ایرانیان، تمدن آبی، تاریخ یافتن، از سرپناه تا خانه، عصر شکار، ایران شهر، تا انتهای تیره، فضاهای آموزشی از خط بیرون نرن را در کارنامه هنری خود دارد.

جشنواره بین المللی فیلم زمین ازعصر امروز ۲۵ اردیبهشت ماه به صورت آنلاین و مجازی آغاز به کار می‌کند و تا ۳۱ اردیبهشت ماه ادامه دارد. علاقمدان می‌توانند آثار مورد نظر خود را در سامانه هاشور به آدرس  http://www.hashure.com به صورت آزاد و رایگان مشاهده کنند.

بیشتر بخوانید

فرهاد توحیدی دبیر جشنواره فیلم زمین شد

۱۹۲ اثر متقاضی حضور در نخستین جشنواره فیلم زمین



 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: جشنواره بین المللی فیلم زمین کارنامه هنری جشنواره فیلم محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۱۳۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

​​​​​​​توسعه همکاری محیط زیستی ایران و آفریقای مرکزی

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست گفت: جمهوری اسلامی ایران آماده گسترش همکاری‌ها در همه زمینه‌های اقتصادی و محیط زیستی با کشور جمهوری آفریقای مرکزی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از سازمان حفاظت محیط زیست، علی سلاجقه در دیدار با تیبولیته انگارته روبارد، وزیر شرکت‌های کوچک و متوسط جمهوری آفریقای مرکزی که در سازمان حفاظت محیط‌زیست برگزار شد، با اشاره به پیشرفت‌های علمی کشورمان در حوزه‌های مختلف از جمله محیط زیست اظهار داشت: ایران آماده اعطای بورس به دانشجویان آفریقای مرکزی برای کسب علم در همه حوزه‌های فنی مهندسی، پزشکی و بالاخص حوزه محیط زیست است.

وی با اشاره به اینکه جمهوری آفریقای مرکزی از سال ۲۰۱۶ میلادی سعی کرده تا از زیر پرچم استعمار غرب خارج شود، افزود: جمهوری اسلامی ایران همواره از ندای آزادیخواهی در هرگوشه از جهان حمایت کرده است و در این راستا هر توانی که در حوزه محیط زیست داریم را در اختیار مردم و دولت شما قرار خواهیم داد.

معاون رئیس جمهور تصریح کرد: کشور ما در همه زمینه‌های فناوری علمی به ویژه انرژی‌های نو، مدیریت منابع آب و پساب، مدیریت پسماند، حفاظت از زیستگاه‌های طبیعی و توسعه رشته‌های دانشگاهی مختلف در حوزه محیط زیست می‌توانیم نیازهای مردم آفریقای مرکزی را تامین کنیم و در این راستا پیگیری‌ها و هماهنگی‌های لازم برای دعوت از وزیر محیط زیست این کشور برای حضور در ایران انجام خواهد گرفت.

سلاجقه با تاکید بر اینکه در آموزه‌های دینی و فرهنگی کشور ما ارتباط با ملت‌های جهان مبتنی بر انسانیت و تقوا تعریف شده و رنگ و نژاد هیچ جایگاهی در تعریف روابط و ارتقاء سطح مراودات ندارد، افزود: امیدوارم با توجه به موج جدید استعمار ستیزی که در کشورهای آفریقای مرکزی آغاز شده است، استثمار برای همیشه از این منطقه از قاره کهن آفریقا رخت ببندد و مردم شریف این کشورها در صلح و آرامش باشند.

نیازمند واردات فناوری‌های نوین و تربیت نیروی انسانی کارآمد هستیم

تیبولیته انگارته روبارد، وزیر شرکت‌های کوچک و متوسط جمهوری آفریقای مرکزی میز در این دیدار با اشاره به مشکلاتی که کشور فرانسه در طی سالها استعمار برای آفریقای مرکزی ایجاد کرده است، اظهار داشت: من امروز به عنوان نماینده کشور آفریقای مرکزی اعلان می‌دارم که فضای رسانه‌های کذب و دروغ ما را از این کشور و ظرفیت‌های عالی پیشرفت آن محروم کرده و رشد چشمگیر جمهوری اسلامی ایران در همه زمینه‌ها و نگاه انسانی شما به ارتباطات سرآمد جهان است ما به صورت جدی در جمع‌آوری و مدیریت پسماندها در شهرها و روستاهای کشورمان دچار مشکل هستیم.

وی با تاکید بر اینکه مشکلات اقتصادی باعث شده تا مردم و جوامع محلی دست به برداشت‌های بی‌رویه از جنگل‌های آفریقای مرکزی بزنند، یادآور شد: این برداشت‌ها به همراه تغییرات اقلیمی باعث شده تا توازن فصل‌های ما که پیشتر ۶ ماه بارندگی و ۶ ماه خشکی بوده تغییر یابد و ما اکنون برخی سالها چهار ماه بارندگی یا چهار ماه خشکی داریم و این آسیب جدی به کشاورزی ما وارد کرده است.

وزیر شرکت‌های کوچک و متوسط جمهوری آفریقای مرکزی گفت: ما نیازمند واردات فناوری‌های نوین و تربیت نیروی انسانی کارآمد هستیم و در این باره از جمهوری اسلامی ایران درخواست داریم تا در این زمینه به ما کمک کند.

کد خبر 749489

دیگر خبرها

  • از تردد غیرضرور در نزدیکی کلونی‌های پرندگان تالاب انزلی خودداری کنید
  • شکست مرز‌ها در مناطق چهارگانه محیط‌زیست
  • ​​​​​​​توسعه همکاری محیط زیستی ایران و آفریقای مرکزی
  • همکاری با آفریقای مرکزی در حوزه محیط زیست
  • اجازه فعالیت به ۳ کارخانه سیمان در یک دشت ممنوعه / مجوزهای عجیب دولت بر ضد محیط زیست که در هیچ‌ جای جهان شبیه آن وجود ندارد / نابودی آب و خاک و زمین در نزدیکی تهران (فیلم)
  • درخشش دانشجوی دانشگاه صنعتی بهبهان در جشنواره محیط زیست کشور+فیلم
  • برپایی پویش های هفته زمین پاک در مازندران
  • «نوبت لیلی» نامزد جشنواره سریال آلمان شد
  • (ویدئو) ماجرای خدمتی که عباس کیارستمی در دهه ۷۰ به سینمای ایران کرد چه بود؟
  • منطقه «چهلمیر» در پارک ملی تندوره درگز پاکسازی شد