Web Analytics Made Easy - Statcounter

لیلی گلستان مدیر گالری گلستان به بهانه گفتگو درباره رویداد «صد اثر صد هنرمند» که هرساله در این گالری برگزار می شود به خبرنگار ایرنا گفت: بسیاری از هنرمندان جوان و هنرمندان صاحب نام کشور در مواجهه با عملکرد غیرحرفه ای گالری ها گله‌مند هستند و  هنرمندان مختلفی برای من نقل کردند که رفتار این گالری داران با جوانان بسیار غیر محترمانه است و به آثار آنان به مثابه کالا نگاه می کنند؛ آثار را به صورت نقدی می‌فروشند و به صورت اقساط به هنرمند پرداخت می کنند در حالی که فعالیت در فضای هنری شعور فرهنگی می خواهد و باید به جوانان و مخاطبان هنر احترام گذاشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با انتقاد از شیوه مدیریت در گالری ها افزود: حدود ۲۰۰ گالری در تهران فعالیت می‌کنند که به صورت قاطع کمتر از ۱۵ گالری دار هستند که قدرت فهم فرهنگ و هنر کشور را دارند و مابقی تنها در افزایش تعداد آمار کمّی گالری ها مشارکت دارند و در افزایش سطح هنر کشور منفعل هستند.

گلستان ادامه داد: عملکرد غیر حرفه ای این گالری ها را می توان با اهداف مختلف تقسیم بندی کرد؛ برخی در این فضاها به دنبال گذراندن وقت خود در دورهمی های دوستانه و خانوادگی هستند و بخش دیگر که معضل این حوزه به شمار می آیند افرادی هستند که گالری ها را تنها برای پول درآوردن انتخاب کردند و همین افراد بزرگترین آسیب را به هنر و هنرمندان کشور وارد می کنند.

مدیر گالری گلستان با اشاره به نقش گالری خود در  اقتصاد هنر گفت: امسال موفق شدیم رویداد «صد اثر صد هنرمند» را آغاز کنیم که در فراخوان این رویداد 380 اثر برای گالری ارسال و در نهایت 228 اثر انتخاب شد. هرچند شاهد حضور پیشکسوتانی همچون پرویز کلانتری، غلامحسین نامی، ابراهیم جعفری، حسین ماهر، یدالله کابلی خوانساری، جلیل رسولی و نصرالله افجه ای هستیم ولی در این دوره اولویت ما انتخاب آثار جوانان بود.

شگفتی سازی هنرمندان شهرستانی، نشان دهنده باور ماست

گلستان با اشاره به نقش جوانان در هنر ایران گفت: یکی از مهمترین اهداف این رویداد کشف استعدادها در نقاط مختلف و دور افتاده ایران است و امسال با وسواس همیشگی آثار را مشاهده کردیم و با شگفتی هایی از شهرهایی همچون اصفهان، مشهد و شیراز روبرو شدیم که این نشان دهنده باور ما به هنرمندان جوان بیرون از پایتخت است.

مدیر گالری گلستان گفت: رویداد «صد اثر صد هنرمند» عصر جمعه ۱۱ مرداد در گالری گلستان میان استقبال اهالی هنر آغاز به کار کرد و در اولین روز خود موفق شد ۳۵ اثر را به فروش رساند.

وی با انتقاد از قیمت های غیر منطقی آثار هنری در حراج ها و گالری ها گفت: قیمت آثار «صد اثر صد هنرمند» قیمت های عقلانی و متکی بر وضعیت اقتصادی امروز جامعه ایران است. در این رویداد قیمت آثار از ۲۰۰ هزار تومان تا ۸۰ میلیون تومان متغیر است که با رضایت مخاطبان روبه‌رو شدیم چون قیمت ها را به نحوی انتخاب کردیم که مخاطبان بتوانند به خرید آثار فکر کنند.

متاسفانه در بسیاری از حراج ها معیارهای نادرستی مبنای قیمت گذاری قرار گرفته که معمولاً سبب شده قیمت های کاذب و غیر واقعی روی آثار گذاشته شود. در این رویداد تلاش کردم به صورت مستقل، فارغ از تمامی جوهای موجود قیمت هایی را انتخاب کنم که هنرمندان شاهد فروش آثارشان باشند.

این هنرمند پیشکسوت به جوانان توصیه کرد: قیمت گذاری بالا به کار شما اعتبار نمی دهد بلکه زمانی کار شما معتبر می شود که بر دیوار خانه مردم آویخته شود.

بیست و هفت سال از آغاز رویداد «صد اثر صد هنرمند» به عنوان  قدیمی‌ترین رویداد تجسمی ایران به میزبانی گالری گلستان می گذرد. این رویداد  هرسال بستری برای حضور هنرمندانی از نسل های مختلف معاصر هنر ایران است.

نمایشگاه «صد اثر، صد هنرمند» قدیمی ترین رویداد تجسمی است که مردادماه ۱۳۷۱ توسط لیلی گلستان پایه گذاری شد و  از بدو تاسیس، توجه خاص به اقتصاد هنر داشت و با ارائه آثار هنری متنوع با قیمت های مختلف توانست امکان خرید آثار هنری برای قشرهای مختلف مخاطبان هنر را فراهم کند.

طبق رسم این نمایشگاه، در روز افتتاحیه از هر هنرمند یک اثر به نمایش درمی آید و پس از فروش رفتن هر اثر، کار دیگری از همان هنرمند جایگزین آن می شود. رویداد «صد اثر، صد هنرمند» همیشه میزبان آثاری بوده که در سبک ها و تکنیک های مختلف توسط هنرمندانی در سطوح متفاوت خلق شده اند و به همین دلیل امکان جلب رضایت سلایق مختلف را دارند.

این رویداد شامل هنرهای تجسمی همچون نقاشی و حجم، عصر  جمعه ۱۱ مرداد در گالری گلستان افتتاح شد  و تا چهارشنبه ۳۰ مرداد به نشانی خیابان دروس، خیابان کماسایی، پلاک ۳۴ ادامه خواهد داشت.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هنرهای تجسمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۳۹۳۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از پوستر رویداد ملی «وعده صادق در آئینه هنر» رونمایی شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بسیج هنرمندان، همزمان با روز آغاز عملیات بیت‌المقدس و در آستانه هفته گرامیداشت معلم از پوستر رویداد ملی «وعده صادق» با حضور مسؤولین انجمن‌های هنری و ادبی سازمان بسیج هنرمندان و معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج رونمایی شد.

در این برنامه مسؤولین بسیج مستضعفین و هنرمندان عرصه‌های مختلف از جمله فرهاد قائمیان بازیگر سینما و تلویزیون حضور داشت.

سردار حسین معروفی معاون هماهنگ‌کننده سازمان بسیج مستضعفین ضمن خیر مقدم به هنرمندانی که در این برنامه حضور داشتند گفت: سعی داریم با نگاه مثبتی که در سازمان وجود دارد بسیاری از مشکلات را مرتفع کنیم. بنده اعتقاد دارم باید بسیج را به بسیجی داد. بسیج یک فکر و اندیشه است. باید با فکر با آن صحبت کرد.

وی ادامه داد: آن‌چیزی که باید پایه بسیج هنرمند باشد جلوگیری از رهاشدگی هنرمندان است. چرا برخی موسیقی‌ها که در اوایل انقلاب و جنگ آرامبخش ما بود دیگر وجود ندارد. هنرمندان همیشه در زندگی ما تاثیرگذار بودند. ما مالک را آنقدری که از داریوش ارجمند شناختیم از کتاب‌ها نشناخیتم. با چند سریال صد کتاب معنا پیدا می‌کند.

سردار معروفی ضمن اشاره به این‌که خدمات‌گیری باید بیشتر مورد توجه قرار بگیرد، گفت: با جذب حداکثری، تولید وحدت و قدرت نرم برای نظام به وجود می‌آید. نیاز ما امروز بیش از موشک‌ها پرداختن به فرهنگ است.

وی با اشاره به زیبایی هنر خاطرنشان کرد: برخی شاید به لباس یک هنرمند ایراد بگیرند، اما حتما شناختی از پتانسیل و لطافت یک هنرمند ندارند. یک اندیشه زیبا عمل زیبا را ارائه می‌کند که در جامعه تأثیرگذار است. یکی از شاخصه‌های بزرگ شهید سلیمانی همین موضوع است.

معاون هماهنگ‌کننده سازمان بسیج مستضعفین افزود: نکته‌ی بعدی مراقبت از هنرمندان است. کارهایی باعث قهر هنرمند می‌شود بعد باید هزینه گزافی داده شود تا آنها دوباره آشتی کنند. کار بزرگ آدم بزرگ می‌خواهد. باید دید ورودی بسیج معراج است یا خروجی آن.

بسیج هنرمندان باید دارای پاتوق شود

فرهاد قائمیان بازیگر سینما در این برنامه اظهار کرد: هنرمند پر از درد است. برای این جمع حمایت مالی بزرگترین حمایتی است که باید سازمان انجام دهد. اگر حمایت مالی نشود هنری ایجاد نمی‌شود. صرفا در جشنواره‌ها شرکت کردن نمی‌تواند برای هنرمند همیشگی باشد. این جشنواره‌ها آموزش لازم دارد.

وی ادامه داد: مهمترین چیزی که این موضوع را لحاظ می‌کند مردمی‌سازی است. ما باید این فرهنگ‌سازی را داشته باشیم. آموزش در بخش نمایش بسیار کم است. ما از پتانسیلی که در شهرستان‌ها وجود دارد غافل هستیم. باید شرایطی را برای پیشبرد زمینه‌های مختلف فراهم کنیم. ما می‌توانیم بگوییم به فرهنگ فیلم‌های دفاع مقدس کمی بی‌مهری می‌شود. یک محلی برای بسیج هنرمندان باید در نظر گرفت تا تمام عزیزان بتوانند گرد هم آیند.

در جریان این مراسم از پوستر رویداد ملی وعده صادق رونمایی شد.

سازمان بسیج هنرمندان کشور با همراهی معاونت فرهنگی سازمان بسیج مستضعفین و بنیاد روایت؛ رویداد ملی «وعده صادق در آئینه هنر» را با هدف بازنمایی عظمت و شکوه سیلی محکم ملت ایران به رژیم صهیونیستی در قالب‌های هنری_رسانه‌ای؛ عکس‌نوشته، تصویرسازی، استوری موشن، کاریکاتور، شعر، متن ادبی کوتاه و تایپو گرافی و سرود برگزار می‌نماید.

علاقه‌مندان برای ارسال آثار به رویداد ملی وعده صادق در آئینه هنر می‌توانند آثار خود را تا ۲۰ اردیبهشت از طریق لینک https://basijhonarmandan.ir/festival/۶۷۳۵۸ اقدام نمایند.

کد خبر 6094982 سید امیر شایان حقیقی

دیگر خبرها

  • جلوگیری از رها شدگی پایه و اساس بسیج هنرمندان باشد
  • فعالیت تخصصی کانون‌های مساجد آذربایجان غربی در حوزه جمعیت و جوانی
  • از پوستر رویداد ملی «وعده صادق در آئینه هنر» رونمایی شد
  • پوستر طرح تربیتی «هزار مشعل» رونمایی شد
  • فعالیت‌های فرهنگی با پیوست هنری تاثیرگذاری بیشتری بر جامعه دارد
  • برپایی نمایشگاه نقاشی «افکار» در نقش جهان
  • فراخوان پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوثر منتشر شد
  • انتشار فراخوان پنجمین جشنواره بین المللی فیلم «کوثر»
  • پنجشنبه را تعطیل کنید که از نظر فرهنگی و تمدنی مهم است | برای فعالیت اقتصادی هم فضای مجازی و دورکاری هست!
  • چگونه به هنر نگاه کنیم و واقعا آن را ببینیم؟